You can easily reach us via WhatsApp around the clock and all week. We want to make it as easy as possible for you to get in touch with us at any time. We are looking forward to your message.
Contact via WhatsAppPorsche 356 A 1600 Reutter Coupé Matching Numbers
We have sold this vehicle, but if you want a similar model, please
submit the form
below. We'll notify you when we'll have offers that can be interesting for you.
I want to:
Details Information
First registration:
07/1959
Power:
44 kW / 60 PS
Odometer:
1.744 km
Engine:
1571 cm3
Body type:
Coupe
Doors:
2
Fuel type:
Gasoline | Super
Number of seats:
4
Transmission:
4-gear Manual
Exterior:
Elfenbein (Ivory / 5704)
Stock:
1290
Interior:
Leder rot
| Leder
Previous owners:
2
Options
Extras:
Full Service History,
Non-smoker vehicle
Security & Environment:
Rear wheel drive
Description
Porsche 356 A Reutter Coupé, 7/1959, Elfenbein(Ivory/5707) mit Leder rot, restauriertes Fahrzeug. 1.750 Km gelaufen seit der Restauration!
Machting Numbers und Lackierung!
Es wurde auf 12 Volt umgebaut. Aktuelles Wertgutachten mit der Note 2+ vorhanden.
Machting Numbers und Lackierung!
Es wurde auf 12 Volt umgebaut. Aktuelles Wertgutachten mit der Note 2+ vorhanden.

Jungblut Sportwagen
Address
Merkurring 63-65, 22143 Hamburg, Deutschland
Phone
+49 (0) 40 374 1362 60
Fax
+49 (0) 40 374 1362 61
E-mail
info@jungblut-sportwagen.de
Working hours
Mo - Fr: 09:00 - 18:00 Uhr
Su: Geschlossen
Sa: 10:00 - 13:00 Uhr nur nach vorheriger Vereinbarung
Kontaktform
Sie sind interessiert an weiteren Informationen, wünschen ein individuelles Leasing- oder Finanzierungsangebot oder haben Interesse an einer Probefahrt?
Tragen Sie hier einfach Ihren Namen, E-Mail Adresse oder Telefonnummer ein und wir werden uns mit Ihnen in Verbindung setzen.
Tragen Sie hier einfach Ihren Namen, E-Mail Adresse oder Telefonnummer ein und wir werden uns mit Ihnen in Verbindung setzen.
Dieses Angebot ist unverbindlich, keine Gewähr auf die Ausstattungsdetails. Eingabefehler + Irrtum + Zwischenverkauf vorbehalten!
Send link to this page